Velkommen til Tapeteam, som indbyder til et godt og langt samarbejde!

Vi har i mange år leveret emballage med fokus på pakketape til virksomheder over hele landet. Mange har hængt ved lige fra starten, hvor samarbejdet stadig kører den dag i dag.

Det er vi meget glade for, da en af vores målsætninger er, at have et langt samarbejde med både leverandører og kunder.

Vores produkter kommer direkte fra nøje udvalgte fabrikker, så vores kunder er garanteret en ordentlig kvalitet til en yderst fornuftig pris.

 1. Handelsbetingelser

Tapeteam handler med erhvervskunder (B2B) og offentlige institutioner.

Alle priser er baseret på danske kroner excl moms.

Tilbuddet er gældende 14 dage fra tilbudsafgivelses dato.

Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og tastefejl.

Aftalen er indgået, når Kunden har accepteret og godkendt tilbuddet skriftligt. Herefter forberedes korrekturen/klichéen til en endelig godkendelse. Hvis Kunden vælger at fortryde købet, skal Kunden selv dække for klichéomkostningen.

 1. Leveringsbetingelser

Tapeteam leverer fragtfrit i Danmark. Levering til ikke-brofaste øer, vil blive pålagt et fragtgebyr på 150 DKK. + moms.

På nuværende tidspunkt har Tapeteam ikke mulighed for at levere udenfor Danmark.

Alle bestillinger bliver som udgangspunkt leveret i løbet af 3-4 uger ved førstegangs bestilling.

Genbestillinger leveres indenfor ca. 2-3 uger.

Førstegangsordrer leveres indenfor 3-4 uger efter klichégodkendelse.

Bemærk at bestillingsvarer normalt ikke kan afbestilles.

Alle leverancer vil blive leveret med Tapeteams faste samarbejdspartner.

Hvis der ikke er nogen på adressen ved levering, bliver varerne ikke stillet på adressen medmindre andet er aftalt. Leverancen bliver enten forsøgt genleveret eller stå klar til afhentning af Kunden på nærmeste pakkecentral.

I tilfælde af forsinkelse har Tapeteam intet ansvar, hvis forsinkelsen er forårsaget af omstændigheder såsom brand, naturkatastrofer, forbud eller anden force majeure situation.

 1. Betalingsbetingelser

Efter kreditgodkendelse vil det være muligt at købe vores produkter med 14 dages kredit.

Kreditgivning uden sikkerhedsstillelse kan alene ske på baggrund af tilfredsstillende økonomiske oplysninger. Hvis kundens betalingsevne efter Tapeteam’s opfattelse forringes væsentligt efter tilbuddets afgivelse, er Tapeteam berettiget til, som betingelse for ordrens fuldførelse, at kræve en forudbetaling.

Der er ingen ekspeditionsgebyr hos Tapeteam.

Faktura sendes altid efter Kunden har modtaget varen.

Hvis betaling ikke falder senest på betalingstidspunktet, har Tapeteam ret til at opkræve et rykkergebyr på 100 DKK.

Manglende overholdelse af Tapeteam’s betalingsvilkår kan Tapeteam i dette tilfælde standse alt samarbejde samt kræve ethvert tilgodehavende, forfaldent som uforfaldent, indbetalt straks.

 • Betaling

Hos TapeTeam kan du betale med betalingskort, via din mobiltelefon eller via netbank.

Du kan overføre beløb til vores NemKonto i Danske Bank:

Dansk Bank
Reg nr 3409
Konto nr: 11605761

Anvendelse af Nemkonto er sikkert, hvilket betyder, at du som kunde ikke løber nogen risiko. Dine indtastede kortoplysninger kommer aldrig TapeTeam i hænde.

 • Overførsel fra udlandet

Skal du overføre penge fra udlandet, skal du bruge:

IBAN nr: DK1030000011605761
Swift code: DABADKKK

Husk altid at oplyse dit navn, cvr og faktura nummer.

 1. Ejendomsforbehold

Tapeteam’s korrektur, skitser, layout, tekstforslag tilhører Tapeteam og må ikke, uden godkendelse, benyttes af tredjepart.

 1. Reklamation

Tapeteam har intet ansvar for fejl, som Kunden ikke skriftligt har rettet i korrektur, herunder print, digitale informationer, prøvetryk og lignende.

Kunden er forpligtet til straks efter levering at foretage varekontrol af det leverede antal svarer til kundens bestilling, samt undersøge varerne for eventuelle mangler.
Hvis der ikke er tid til at få varerne kontrolleret imens fragtmand er tilstede, så noter på fragtbrev/følgeseddel, at varerne modtages med forbehold.

Er en vare beskadiget ved ankomst eller ikke leveret skal Kunden straks kontakte os, så leverancen kan blive efterlyst hos transportfirmaet, hvorefter en løsning vil blive aftalt.

Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre eventuelle mangler gældende.

I tilfælde af retursager, skal dette aftales på forhånd. Sker dette ikke vil returvarer ikke blive behandlet.

 1. Persondatapolitik

www.tapeteam.dk indsamler vi cookies i form af logstatistik og personoplysninger. Læs mere om vores GDPR og persondata politik.

 • Logstatistik
  På www.tapeteam.dk bruges logstatistik. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Tapeteam anvendes disse data med det formål at optimere websitet og dets funktion, så besøgende kan få den bedste oplevelse.
 • Personoplysninger
  Vi foretager registreringen af data inkl. personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Tapeteam opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes. Når der indsamles logstatisk eller personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Tapeteam har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.tapeteam.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Tapeteam har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tapeteam.

Spørgsmål

Vedr. spørgsmål til vores betingelser og politik, kan Tapeteam kontaktes på telefon: +45 5250 2100 eller e-mail: info@tapeteam.dk