TAPETEAM

Vi er ikke én af “de store”, men til gengæld er vi én af de bedste med stor fleksibilitet.

Vi kan ALT, når det handler om tape med tryk og lægger desuden stor vægt på at:

  • Overholde aftaler og leveringstid
  • Yde en professionel rådgivning
  • Tilbyde attraktive priser
  • Levere den aftalte kvalitet

Vi er et transparent firma med tilgængelige priser og har ingen skjulte omkostninger.

Det du ser, er det du får.

Hos os får du ikke lange historier om ubetydelige tekniske fortræffeligheder.

VÆRDIGRUNDLAG

Tapeteam har branchens bedste og bredeste produktsortiment, når det kommer til tape med logo. Med kerneværdierne i fokus, sætter det os i stand til løbende at udvide kapaciteten og konsolidere virksomhedens kvalitetssikring. Dette er årsagen til vores succes.

Vores filosofi er nemlig, at din oplevelse af os skal baseres på den personlige kontakt, og det produkt vi leverer og ikke på overflødige informationer. Kvalitet er et begreb, der skal ses og opleves. Vi leverer værdiskabende produkter til konkurrencedygtige priser og det er vi stolte af. Udover at have branchens bedste og bredeste produktsortiment, kan vi med vores kerneværdier, udleve visionen om at blive Danmarks førende distributør af tape med tryk.

Hos TapeTeam byder vi velkommen til professionelle og langvarige samarbejdspartner.

“Vi stod og manglede noget logotape til en fornuftig pris, men også til en fornuftig kvalitet. Vores opgave hastede. Tapeteam kom på banen, da de var hurtige til at vende tilbage på vores forespørgelse. De var fra starten af meget professionelle og kom med det HELT rigtig udkast til vores tape.

3 ord om firmaet: Hurtig – Professionelle – Konkurrencedygtige”

Tom, Indehaver

“Så fik jeg min tape med logo fra TapeTeam, som jeg havde glædet mig til. Det var super flot.

De sendte et layout af, hvordan trykket ville komme til at se ud, og de producerede tapen nøjagtigt, som jeg ønskede det.

God service og super professionel behandling. Levering til tiden – Alt var som lovet”

Monika, Marketing Coordinator

VISION

… er at blive Danmarks førende leverandør af logotape, så vores kunder altid sikres høj kvalitet til en god pris.

For os er tape er ikke bare tape.

Efter flere års erfaring i emballagebranchen har vi valgt at specialiserer os i det som interesserer os mest. Nemlig tape med tryk.

Nogle ønsker en helt gennemsigtig eller uigennemsigtig tape. Andre ønsker en stærk tape med logo, som skal sikre tunge forsendelser. Mens andre noget helt tredje tape som bla. skal klæbes på kassen eller rundt om pallen for ren reklame. Mulighederne for logotape er mange. Uanset hvad jeres tape skal bruges til så finder vi løsningen.

Med vores mange års erfaring, har vi kompetencerne til at rådgive om den helt rigtige type tape så jeres behov og ønsker bliver opfyldt 100%. Vi ønsker at hjælpe jeres virksomhed med at få den bedste logotape til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

ET ISO 9001 TRYKKERI

Et ISO 9001 certifikat garanterer, at produktet er af god kvalitet, godkendt samt pålidelig. For erhvervslivet er de strategiske værktøjer, der reducerer omkostningerne ved at minimere spild af fejl med særlig fokus på forebyggelse. Certifikatet skaber endvidere lige vilkår for udviklingslandene og fremmer fri og fair handel verden over. Med et ISO 9001 certificeret trykkeri sikrer vi, at du som kunde i centrum, får den bedste kvalitet af tape med tryk.

Så uanset hvilken slags tape med tryk I leder efter, står vi klar til at hjælpe og rådgive jer. Vi leverer værdiskabende produkter til konkurrencedygtige priser og det er vi stolte af. Udover at have branchens bedste og bredeste produktsortiment, kan vi med vores kerneværdier, udleve visionen om at blive Danmarks førende distributør af tape med tryk.

Hos TapeTeam byder vi velkommen til professionelle og langvarige samarbejdspartner.

“Vi fik hurtigt et tilbud på tape, hvorefter vi ordrede og ganske hurtigt derefter fik vi en kliché fremsendt til godkendelse. Tapen blev leveret som lovet efter godkendelse, og vi er fuldt ud tilfredse med både produkt og TapeTeam.dk’s behandling af vores ordre.”

Theis, Logistik & Lageransvarlig

Tapeteam var super professionelle med hurtigt ekspedition. Leveret tape var af god kvalitet og til aftalt tid.

God og professionel oplevelse.

Diana, Salgsleder

SERVICE OG KVALITET

Tapeteams mission er at fokuser på højkvalitetspordukter til forbrugerne. Udover vores brede sortiment af logotape, skal det også afspejle det ypperste på markedet for pakketape, så vores kunders tilgang til logotape bliver så enkel og billig som muligt. Derfor arbejder vi intenst på at sikre, at kvalitet og service er i top – og det gælder hele forløbet. Selvom vi har lave priser går vi ikke på kompromis med kravene til kvalitet eller service.

Det reflekterer også på vores kunder som traditionelt har henvendt sig til tøjbranchen, der værdsætter sikre kvalitets produkter nemt og hurtigt. Dette segment betyder stadig en del for os, men i de seneste år er fordelene af tape med logo, blevet udbredt til mange andre målgruppe.

Vores kunder tæller i dag både store og mellemstore virksomheder, og vi ser i stigende grad, at iværksættere er kommet med.

MILJØVENLIG WEBSHOP

Tapeteam er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både Tapeteams hjemmeside og brugerne samt besøgende af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a ved periodiske CO2-reducerende projekter.