/Om Tapeteam
Om Tapeteam2018-09-15T18:46:37+00:00

Om Tapeteam

Tapeteam er en dansk, privatejet virksomhed, med et koncept, der bygger på salg direkte fra fabrikken uden om fordyrende mellemled. Tapeteam sørger for, at salget går direkte fra producent til forbruger. Det bevirker, at Tapeteam har en enkel logistik, og tilsammen byder det, at være markedsledende på kvalitet og service, kan holde priserne langt nede. Så selvom Tapeteam ikke er én af “de store”, har vi til gengæld én stor fleksibilitet.

Tapeteam kan ALT, når det handler om tape med tryk  og lægger desuden stor vægt på at:

  • Overholde aftaler og leveringstid
  • Yde en professionel rådgivning
  • Tilbyde attraktive priser
  • Levere den aftalte kvalitet

Det du ser, er det du får.

Hos Tapeteam får du ikke lange historier om ubetydelige tekniske fortræffeligheder. Filosofien er, at din oplevelse af os skal baseres på den personlige kontakt, og det produkt vi leverer, og ikke på overflødige informationer. Kvalitet er et begreb, der skal ses og opleves. Derfor sender vi meget gerne prøver på vores produkter.

Vi leverer værdiskabende produkter til konkurrencedygtige priser og det er vi stolte af.

Med disse kerneværdier gør, at vi kan udleve vores vision, om at blive Danmarks førende distributør af tape med tryk.

Værdigrundlag

Tapeteam har branchens bedste og bredeste produktsortiment, når det kommer til tape med logo. Med kerneværdierne i fokus, sætter det os i stand til løbende at udvide kapaciteten og konsolidere virksomhedens kvalitetssikring. Dette er årsagen til vores succes.

Vision

… er at blive Danmarks førende leverandør af logotape, så vores kunder altid sikres høj kvalitet til en god pris.

For os er tape er ikke bare tape.

Efter flere års erfaring i emballagebranchen har vi valgt at specialiserer os i det som interesserer os mest. Nemlig tape med tryk.

Nogle ønsker en helt gennemsigtig eller uigennemsigtig tape. Andre ønsker en stærk tape med logo, som skal sikre tunge forsendelser. Mens andre noget helt tredje tape som bla. skal klæbes på kassen eller rundt om pallen for ren reklame. Mulighederne for logotape er mange. Uanset hvad jeres tape skal bruges til så finder vi løsningen.

Med vores mange års erfaring, har vi kompetencerne til at rådgive om den helt rigtige type tape så jeres behov og ønsker bliver opfyldt 100%. Vi ønsker at hjælpe jeres virksomhed med at få den bedste logotape til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så uanset hvilken slags tape med tryk I leder efter, står vi klar til at hjælpe og rådgive jer.

Service og kvalitet

Tapeteams mission er at fokuser på højkvalitetspordukter til forbrugerne. Udover vores brede sortiment af logotape, skal det også afspejle det ypperste på markedet for pakketape, så vores kunders tilgang til logotape bliver så enkel og billig som muligt. Derfor arbejder vi intenst på at sikre, at kvalitet og service er i top – og det gælder hele forløbet. Selv om vi har lave priser går vi ikke på kompromis med kravene til kvalitet eller service.

Det reflekterer også på vores kunder som traditionelt har henvendt sig til tøjbranchen, der værdsætter sikre kvalitets produkter nemt og hurtigt. Dette segment betyder stadig en del for os, men i de seneste år er fordelene af tape med logo, blevet udbredt til mange andre målgruppe. Vores kunder tæller i dag både store og mellemstore virksomheder, og vi ser i stigende grad, at iværksættere er kommet med.