Logotape fra Tapeteam er en alternativ markedsføringshemmelighed som mange virksomheder endnu ikke har indset. Tape med tryk skaber en anderledes eksponering af enhver virksomhed. Det giver et professionelt indtryk under transit, og gør leveringen af en pakke eller et last mere personligt. Pakketape med logo styrker virksomhedens brand, så kunderne er mere tilbøjelig til at vende tilbage, da det netop er dig de husker. Hvilket er grunden til at forhandlere der skifter til tape med tryk, sjældent skifter tilbage.

“Så fik jeg min tape med logo fra TapeTeam, som jeg havde glædet mig til. Det var super flot.

De sendte et layout af, hvordan trykket ville komme til at se ud, og de producerede tapen nøjagtigt, som jeg ønskede det.

God service og super professionel behandling. Levering til tiden – Alt var som lovet.” Monika, Indehaver.

Alligevel bruger mange virksomheder stadig i dag helt almindelige pakketape.

For selvom det visuelle indtryk er entydigt – mellem en kasse med logotape, og en kasse med standard tape, frygter mange at brugen af tape med tryk medfører store omkostninger. Tværtimod. Omkostningen er mindre end man vil forvente, og kan i flere tilfælde hjælpe med at sparer.

Lad os regne lidt på logotape kontra almindelig tape

For eksempel kan du få en rulle pakketape med tryk fra Tapeteam mellem 10-37 kroner pr. stk, afhængigt af mængden og kvalitet. Mens en standard tape rulle koster kan koste help op til 30 kroner pr. stk. Det er en stor forskel. For i én kasse logotape er der 36 ruller tape. Hvis du vælger at købe samme antal tape i en almindelige forhandler, svarer det ofte til den samme pris. Så til næsten samme pris, kan du få din helt eget præg på din pakketape.

Men, der er stadig en vigtig faktor til din fordel …

Tidsomkostning.

Hos Tapeteam sælger vi tilhørerende tape dispenser til de mange tape typer. Hvis du bruger logotape i større mængder, vil der være en mærkbar forskel i den tid, det tager dig eller lageret at forsegle en forsendelse. Derfor er det også vigtigt, at du får den helt rigtige dispenser. Det betaler sig jo hurtigere du sender og jo flere du kan sende.

Og når du sender større mængder, kan din helt personlige tape med den rette pakketape dispenser, give godt igen.

Faktisk kan de fleste virksomheder, der leverer 100 eller flere pakker om dagen, spar penge ved at bruge logotape, sammenlignet med andre typer tape ude på markedet.

Det samme gælder for virksomheder med flere forskellige størrelse af pakker. Et branded logotape kan let bruges til enhver størrelse forsendelse kasse. Det vil sige at du ikke behøver forskellige type pakkekasse med tryk.

Giv din virksomhed et unikt indtryk

Hvis du vil forbedre din brands eksponering og din pakkes leverings-værdi – og samtidig sparer på både tid og penge, kan du starte med 1 kasse tape med tryk.

Mærk selv forskellen på hvad logotape kan gøre for din virksomhed.